Al nostre territori no hi havia cap obrador compartit. Per això ens vam dotar del nostre propi obrador, amb la inversió de recursos humans i econòmics que quelcom així suposa.

Un cop engegada la producció de vi de nous, vam veure que estàvem infrautilitzant una infraestructura que podia ser una eina clau per a fer viables moltes altres projectes com el nostre i, per tant, per al desenvolupament local del territori. D’aquesta manera neix l’obrador compartit de Ponent.

Projectes interessats: escriuviu-nos a obrador[at]trescadires.cat 

img_1773

En veure l’interès que generava el nostre obrador i les ganes que teníem d’aprendre més sobre la matèria, vam portar a Catalunya per primer cop el Curs d’Obradors Compartits ideat des de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià (les més expertes en la matèria), i vam crear un mapa on anar puntejant les iniciatives en aquest àmbit que anessin sorgint, per així demostrar que és quelcom en creixement i motor de transformació social.

Si sabeu d’algun obrador en funcionament o en projecte, o teniu més informació respecte als que ja apareixen, no dubteu en fer-nos-ho saber. Gràcies!

Anuncis