Licors artesans, de proximitat, cooperatius i de qualitat directament a casa teva.
I, si vols, participa i gaudeix de la jornada corresponsable anual.
Tot plegat al maig-juny.

Capture2

Totes

Campanya 2020

Juntes, #NiUnaCrisiMés 

Fartes de patir crisis que no hem creat nosaltres (econòmica, ecològica, covid19, despoblament…), ara és l’hora del suport mutu, de la corresponsabilització amb l’agroecologia i l’economia social i solidària, i de la revolució rural.

Nosaltres treballarem per això, començant amb els nostres licors, però necessitem el teu suport. I ara t’ho posem més fàcil que mai amb la campanya +50 CORRESPONSABLES.

En què consisteix la campanya?

– Una ampolla de regal a les 50 noves sòcies.

– Una invitació doble per a un tast exclusiu de tots els licors fets al nostre obrador que farem per celebrar la fi del confinament.

Escull la teva quota i rep les ampolles a casa o a la jornada corresponsable que organitzem cada any.

cartell quadrat low

 

La Comunitat Corresponsable aglutina aquella gent a qui agrada el Vi de Nous i els licors artesans en general, i que creu en el projecte de desenvolupament local cooperatiu sense ànim de lucre de Tres Cadires.

CC

Així, els membres de la comunitat es corresponsabilitzen amb la producció, amb la distribució i amb el projecte de la cooperativa de la següent manera:

Corresponsable amb la producció

Perquè amb la teva quota estàs adquirint un mínim d’ampolles d’un licor tradicional boníssim de casa nostra però que està caient en l’oblit (vi de nous) i d’altres licors fets al nostre obrador.

Corresponsable amb la distribució

Perquè reps les ampolles a casa o en persona a l’assemblea oberta. Així arribem a tu sense intermediaris.

Corresponsable amb la cooperativa

Perquè fas viable una cooperativa que va més enllà, que fa desenvolupament local i treballa per l’economia social i solidària. I perquè esperem que participis en els espais de debat, decisió i cures oberts als membres de la Comunitat. Si fas viable un projecte, no creus que tens dret a participar de les seves decisions?

Crònica i fotos de la 2a Jornada Corresponsable.

A partir de 40€ i 3 ampolles a l’anycorresponsabilitza’t amb el projecte! Gràcies a tu, podrem seguir treballant en allò que creiem.

P80512-135728

Capture2

Clica al botó groc o aquí per accedir al formulari de registre.

En necessites més informació? Tens dubtes? Escriu-nos a comunitat[a]trescadires.cat

WhatsApp Image 2019-05-11 at 21.07.15SOM UNA GRAN FAMÍLIA

Vídeo campanya 2019

Vídeo campanya 2018