La Comunitat Corresponsable aglutina aquella gent a qui agrada el Vi de Nous i que creu en el projecte de desenvolupament local cooperatiu de Tres Cadires, que vol participar-hi més activament i que vol ajudar a que tiri endavant.

Captura

Així, els membres de la comunitat es corresponsabilitzen amb la producció, amb la distribució i amb el projecte de la cooperativa de la següent manera:

Corresponsable amb la producció

Perquè amb la teva quota estàs adquirint un 0,05% de la producció (3 ampolles d’un total de 6.000) d’un licor tradicional de casa nostra que està caient en l’oblit.

Corresponsable amb la distribució

Perquè reps les ampolles a casa assumint-ne el 50% del cost d’enviament. Així arribem a tu sense intermediaris.

Corresponsable amb la cooperativa

Perquè fas viable una cooperativa que va més enllà, que fa desenvolupament local i treballa per l’economia social i solidària. I perquè esperem que participis en els espais de debat i decisió oberts als membres de la Comunitat. Si fas viable un projecte, no creus que tens dret a participar de les seves decisions?

Per 40€ a l’any, rep 3 ampolles de Vi de Nous a casa i corresponsabilitza’t amb el projecte! Gràcies a tu, podrem seguir treballant en allò que creiem.

Captura

En necessites més informació? Tens dubtes? Escriu-nos a comunitat[a]trescadires.cat

Corresponsable

Anuncis