CC2021

Capture2

Si volem un país, un planeta i una vida que mereixin ser viscudes, no podem dependre dels mercats, dels governs ni de les empreses de l’ibex-35. La immunitat al capitalisme passa per l’empoderament col·lectiu, l’economia social i solidària i la corresponsabilització amb el territori i la seva gent.

Nosaltres treballarem per això, començant amb la ComunitatCorresponsable i els nostres licors (i ara també una nova beguda), però necessitem el teu suport.

Escull la teva quota i rep les ampolles a casa o a la jornada corresponsable que tindrà lloc al juny-juliol.

I immunitzem-nos juntes! Moltes gràcies 🙂

Capture2

Licors artesans (i ara també una nova beguda ecològica sorpresa), de proximitat, cooperatius i de qualitat directament a casa teva.
I, si vols, participa i gaudeix de la jornada corresponsable anual (habitualment entre maig i juliol).
Ja som més de 150 membres!

CC21 -2

CC QuotesCapture2

La Comunitat Corresponsable aglutina aquella gent a qui agrada el Vi de Nous i els licors artesans en general, i que creu en el projecte de desenvolupament local cooperatiu sense ànim de lucre de Tres Cadires.

CC

Així, els membres de la comunitat, amb una quota que ho inclou tot, es corresponsabilitzen amb la producció, amb la distribució i amb el projecte de la cooperativa de la següent manera:

Corresponsable amb la producció

Perquè amb la teva quota estàs adquirint un mínim d’ampolles d’un licor tradicional boníssim de casa nostra però que està caient en l’oblit (vi de nous) i d’altres licors artesans fets al nostre obrador.

Corresponsable amb la distribució

Perquè reps les ampolles a casa o en persona a l’assemblea oberta. Així arribem a tu sense intermediaris.

Corresponsable amb la cooperativa

Perquè fas viable una cooperativa que va més enllà, que fa desenvolupament local i treballa per l’economia social i solidària. I perquè esperem que participis en els espais de debat, decisió i cures oberts als membres de la Comunitat. Si fas viable un projecte, no creus que tens dret a participar de les seves decisions?

Crònica i fotos de la 2a Jornada Corresponsable.

A partir de 40€ i 3 ampolles a l’anycorresponsabilitza’t amb el projecte! Gràcies a tu, podrem seguir treballant en allò que creiem.

P80512-135728

Capture2

Clica al botó groc o aquí per accedir al formulari de registre.

En necessites més informació? Tens dubtes? Escriu-nos a comunitat[a]trescadires.cat

WhatsApp Image 2019-05-11 at 21.07.15SOM UNA GRAN FAMÍLIA

Campanya 2020
cartell quadrat low
Vídeo campanya 2019

Vídeo campanya 2018