Captura

La Comunitat Corresponsable aglutina aquella gent a qui agrada el Vi de Nous i que creu en el projecte de desenvolupament local cooperatiu de Tres Cadires, que vol participar-hi més activament i que vol ajudar a que tiri endavant.

CC

Així, els membres de la comunitat es corresponsabilitzen amb la producció, amb la distribució i amb el projecte de la cooperativa de la següent manera:

Corresponsable amb la producció

Perquè amb la teva quota estàs adquirint un mínim d’un 0,05% de la producció (3 ampolles d’un total de 6.000) d’un licor tradicional boníssim de casa nostra però que està caient en l’oblit.

Corresponsable amb la distribució

Perquè reps les ampolles a casa o en persona a l’assemblea oberta (assumint el 50% del cost d’enviament o del cost del dinar post-assemblea). Així arribem a tu sense intermediaris.

Corresponsable amb la cooperativa

Perquè fas viable una cooperativa que va més enllà, que fa desenvolupament local i treballa per l’economia social i solidària. I perquè esperem que participis en els espais de debat, decisió i cures oberts als membres de la Comunitat. Si fas viable un projecte, no creus que tens dret a participar de les seves decisions?

Crònica i fotos de la 2a Jornada Corresponsable.

A partir de 40€ i 3 ampolles a l’anycorresponsabilitza’t amb el projecte! Gràcies a tu, podrem seguir treballant en allò que creiem.

P80512-135728

Captura

Clica al botó verd o aquí per accedir al formulari de registre.

En necessites més informació? Tens dubtes? Escriu-nos a comunitat[a]trescadires.cat

WhatsApp Image 2019-05-11 at 21.07.15SOM UNA GRAN FAMÍLIA

Vídeo 2018