Cinc licors, cinc medalles

Les licoreres de l’Obrador Compartit de Ponent (Arbeca) obtenim medalla al Catavinium World Wine & Spirits Competition per tots els licors que hi produïm.

DiplomesMedallesLicorsTresCadires

L’artesania, la qualitat i la feina ben feta tenen recompensa. Així s’ha plasmat en els resultats del Catavinium World Wine & Spirits Competition, que es van donar a conèixer fa pocs dies. La sorpresa va ser majúscula: els cinc licors presentats han obtingut medalla en el primer any que es portaven a concurs. De les cinc, quatre d’or i una de plata.

Gran satisfacció també per a La Bodega de Borges, coelaboradora de la retassia (denominació habitual a Ponent per a la ratafia) “Secret de Sumari”, i La Sobirana SCCL, coelaboradora de la ratafia “La Penjada” i el licor de taronja “El Penjat”. Aquests tres licors, juntament al licor d’aranyons “Nyons” nostre (fet en col·laboració amb en Ramon de Patxasants), han obtingut qualificació or, i el nostre Vi de Nous, de plata. En aquest últim cas, però, la plata té un mèrit especial donada la seva tipologia de licor amb base de vi, quelcom molt poc habitual.

Tot plegat suposa un impuls per a totes aquestes petites empreses i per a la nostra aposta per fer licors artesans, de qualitat i implicats amb el territori. I dóna més força a la proposta d’obrador compartit i de desenvolupament local de Ponent que des de Tres Cadires tenim entre cella i cella.

Si vols potenciar el nostre model de producció i consum, considera fer-te de la nostra Comunitat Corresponsable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s